Blog slaví 3 měsíce! Navíc velký Twilight test ;)

30. srpna 2012 v 0:01 | Natally |  Blog
Tenhle článek je přednastaven (datum napsání: o den dříve)
Dnes, 30.8.2012 slaví BLOG JEDNÉ HOLKY 3 měsíce. Ani se to nezdá, ale utíká to fakt rychle.
Za tu dobu se toho docela dost změnilo a dost odehrálo. Nabrala jsem pár Affíků, změnila vzhled, upravila pravidla SB/AFFS, naučila se dělat animace a milovat některé blogy a některé nenávidět. Dokonce se mi podařilo napsat úspěšný článek na téma týdne.
Něco ale zůstalo stejné. Pořád má blog jedinou adminku a to mě a já pořád miluju knížky a svůj blog.
Ne všechny změny byly zrovna dobré, například to, že jsem většinu mého volného času trávila na blogu (ale už jsem tolik nehrála Sims, je to lepší? Ani ne :()
Ale teď dost ponurého uvažování. Slavím přeci čtvrt roku existence blogu. Co jsem si pro vás přichistala? Twilight test. Ano, všichni nemusíte mít rádi Stmívání, ale já ho žeru. A pokud jste v tomhle jako já, zvládnete testík o Stmívání, Novém Měsící, Zatmění a Rozbřesku levou zadní. Pustíte se do toho? Připravit, pozor, TEĎ!
1. Jak se jmenuje hlavní hrdinka křestním jménem?
a) Anabella
b) Anna
c) Isabella
(více v celém článku)


2. S kým bude mít Bella svatbu?
a) S Edwardem
b) S Jasperem
c) S Jacobem
3. O čem Twilight sága není?
a) Vlakodlacích (resp. přeměňovačích)
b) Upírech
c) Vílách
4. Jaký pár se v knihách ani filmech (o Twilight sáze) nevyskytuje?
a) Emmett a Rosalie
b) Carlisle a Esmé
c) Alex a Renesmé
5. Kolik let je Edward upírem?
a) Max. 10
b) Max. 300
c) Max. 1000
6. Jaké má zaměstnání Carlisle Cullen?
a) Hasič
b) Doktor
c) Policista
7. Díky koho jedu se stala Bella upírkou (resp. kdo ji přeměnil) ?
a) Bree
b) Alice
c) Edward
8. Jaké nadání má Alice?
a) vidí budoucnost
b) nemá žádné nadání
c) čte myšlenky
9. Jaký upír/ka ovlivňuje emoce ostatních?
a) Carlisle
b) Esmé
c) Jasper
10. Kdo není upír?
a) Jane
b) René
c) Rosalie
11. Kdo není v Rozbřesku člověk?
a) Charlie
b) Jacob
c) Jesica
d) Mike

Tak, nebylo to vůbec těžké, že? Doufám, že budete alespoň tři, kdo odpoví, protože jinak to vlastně nemělo moc cenu. A tak budu čekat, čekat a čekat. Pokud bude více než tři (což asi nebude) tak diplomky (případně jiné výhry... nechte se překvapit) získají je asi jenom první tři.

Upozornění: TEST NEKOPÍROVAT BEZ MÉHO SOUHLASU A TO ANI S IKONKOU!

A proč je tenhle článek přednastavený? Protože nevím, jestli se na blog
zítra dostanu a jestli se mi bude chtít pouštet do psaní článku. Takže ho napíšu dnes a zveřejněný bude zítra. Snad si ho přečtete ;) a omluvíte, že jsem pár dnů (asi 3) nepřidala žádný článek.

Vaše...
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Komentáře

1 the-terry the-terry | Web | 30. srpna 2012 v 9:24 | Reagovat

1. c)
2. a)
3. c)
4. c)
5. b)
6. b)
7.c)
8. a)
9. c)
10.b)
11. b)
** Kdyby něco, ozvi se mi na blog, prosím. Děkuju :)

2 Anny Anny | Web | 30. srpna 2012 v 10:49 | Reagovat

1. c) Isabella
2. a) S Edwardem
3. c) O vílách
4. c) Alex a Renesmé
5. b) Max. 300
6. b) Doktor
7. c) Edward
8. a) vidí budoucnost
9. c) Jasper
10. b) René
11. b) Jacob

Sice já ve v tom nějak nevyznám, tak jsem to zkusila. Viděla jsem jenom Stmívání.

3 Knihofil18 Knihofil18 | Web | 30. srpna 2012 v 11:30 | Reagovat

:D Gratulujem. :) Ja som so svojím blogom chcela sláviť už po týždni - jednoducho som neverila, že to vydržím. 19. 8. mal môj blog pol roka, ale nechala som to v tichu. :) Na svoje prvé blogversary pripravujem veľké oslavy (v rámci internetových možností). :D Nechaj sa prekvapiť. :) Takže vidím, že z novorodenca sa stalo batoľa. ;) Takže ešte raz gratulujem. :)

Teraz ten test. CACCBBCACBB

Btw, ako si robila tie popisky v menu? :)

4 kokodylinka kokodylinka | Web | 1. září 2012 v 12:47 | Reagovat

Máš to tu hezký přid se podívat na muj blog :-D  :-D  :-D  :-D

5 Luci Luci | Web | 1. září 2012 v 13:59 | Reagovat

Gratuluji k těm 3 měsícům :)

6 ŇuŇů♥ :3 ŇuŇů♥ :3 | Web | 3. září 2012 v 12:41 | Reagovat

Jo a k těm třem měsícům - můj blog dnes slaví 4, jak se tak koukám na počítadlo :-D

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama